Cum cumpar

Toate produsele afisate pe siteul www.cosuri-fum.ro pot fi achizitionate de la sediul nostru din Bucuresti sau pot fi comandate online.

  • Pentru cosuri de fum ceramice:

Daca aveti nevoie de un cos de fum ceramic cu diametru cuprins intre 140 mm si 300 mm, iar inaltimea nu depaseste 10 m puteti alege un cos de fum complet echipat (palarie, elementele ceramice, elementul cu usa de vizitare, baza de condens si, ce este mai important, cantitatea exacta de sigilant necesara imbinarii acestora).

Selectand cosul de fum dorit, apasati pe butonul "Adauga in cos". In acest ecran puteti calcula costul transportului pana la locatia dorita.

 

Cosuri de fum - calcul cost transport

 

Urmatorul pas: completati toate datele din formularul de comanda. Vezi exemplul de mai jos:

 

Cosuri de fum - detalii comanda

Ultimul pas: "Trimite comanda".

In acel moment veti primi un e-mail de confirmare, iar in cel mai scurt timp un inginer din departamentul de ofertare va lua legatura cu dvs pentru detalii suplimentare.

In cazul in care se doreste un cos cu alte dimensiuni decat cele configurate de noi puteti selecta elmentele cosului individual si le adaugati in cosul de cumparaturi.

 

  • Pentru cosurile de fum din INOX.

In aceeasi idee avem configurate cosuri de fum din INOX cu diametre cuprinse intre 150 mm si 600 mm si cu inaltimi de pana la 12 m!

Pentru cazurile speciale va putem trimite oferta de pret daca veti completa schita de mai jos cu datele specifice cosului dvs.

 

Cosuri de fum - dimensiuni

Cosuri de fumDESCARCA DE AICI SCHITA DE ALEGERE A UNUI COS DE FUM INOX

Telefon: 021.411.44.44

© www.cosuri-fum.ro 2018 | ANPC


Cosuri de fum, Cosuri de fum ceramice si accesorii, Cosuri de fum INOX, Cos fum, Cos de fum INOX, Cosuri fum